Summer wine

Det du trenger....

*Frossne bær (den typen du liker)
*Mintblader
*Lime (ca 1/2 til hver drink)
*Sprite
*Isbiter 

Ha oppi litt bær, ca 5 mynteblader, 1/2 lime og resten med sprite og isbiter, alt etter hva du foretrekker :)

 

 

 

Cupcakes

Jeg fikk dette stativet med cupcakes fra broren min og forloveden til bursdagen min. De hadde laget kjempe søte cupcakes med strø og glasur. Og så fikk jeg former til å lage cupcakes og en kjempe søt gryteklut i silikon som ser ut som en gris :) Kjempe søt <3

I dag regner det og blåser, så det blir nok ikke en lang tur med vogna i dag. Senere skal vi spise hos foreldrene mine, så det blir koselig :D Er egentlig litt deilig når det regner litt, vet ikke hvorfor. Men håper på bedre vær når vi skal reise på hytta i sommer. Lurer på hvordan det blir på vår første tur som småbarns familie, hehe. Det er så rart å si at jeg er mamma. Det virker så urealistisk, men veldig koselig :D

Hva skal du i dag? 

Birthday gifts!

Fikk så mye fint til fødselsdagen min. Blant annet en datter! Synes det er utrolig at vi er født samme dag. Hun er født 02.06.12 og jeg er født 02.06.92, det er helt utrolig.

Men siden jeg var på sykehuset på fødselsdagen så kom gavene litt på etterskudd. Men jeg fikk utrolig mye fint. Kamerahus av foreldrene mine, et sett med øredobber og smykke som jeg har ønsket meg siden jul. Av min kjære mann fikk jeg egen hjemmeside med domene og webhotel, gavekort på nye briller, nye sandaler og kino date :D

Jeg er super heldig :D<3 The greatest gift in the world

Nå er endelig fødselen over, og vi har fått en liten fantastisk pike. Hun er så utrolig skjønn og vi er så heldige som har fått en frisk og fin baby.

Fødselen begynte om morgenen 02.06, som tilfeldigvis også er fødselsdagen min. Jeg våknet til litt kynnere og følte på meg at det kanskje var i gang. Vi skulle inn på sykehuset for kontroll siden jeg hadde gått en uke over termin. Siden det var fødselsdagen min fikk herlig frokost av kjæresten og mamma kom med blomster og vafler. 

 

Når vi var på undersøkelsen begynte riene å komme hyppigere og det var ca 10 min mellom hver, men jeg var ikke helt sikker på om det var rier eller kynnere. De undersøkte meg og sa at jeg bare kunne komme inn igjen senere når det var kortere mellom riene. Hele formiddagen hadde jeg rier og greide ikke å gjøre noe annet enn å sitte i sengen og slappe av. Kl seks var vi på sykehuset på fødeloftet. Jeg hadde allerede 7 cm åpning og de sa det var bra for en førstegangsfødenede. Jeg fikk etter en stund utdelt rom og en jordmor. Fødselen var utrolig slitsom og jeg holdt nesten ikke ut selv om jeg fikk lystgass. Lystgassen hjalp til med å ta toppene på riene, men jeg orket nesten ikke mer når pressriene begynte å komme.


Da klåkken var 22:09 var alt over og den vesle jenta vår var endelig kommet til verden. Det var mye styr etter fødselen også, men når alt kommer til alt var alt som det skulle med mor og barnDet var supert å få komme hjem fra sykehuset og besteforeldrene var glade for å endelig få treffe jenta vår.Tenk at jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg på min egen fødselsdag. Sjanksen for at det skjer er ikke så stor :)

Jeg vil ikke gå mer i detalje på fødselen tror jeg. Hvis noen lurer på noe så svarer jeg gjerne individuelt på spørsmål, men jeg lager ikke et innlegg om det. Det blir nok heller ikke bilder av babyen på bloggen fordi jeg egentlig ikke vil ha en mammablogg og fordi jeg ikke er komfortabel med å legge ut bilder av vesla på nettet.

Amazing cookies

Ingredients:

1 cup butter, softened
1 cup white sugar
1 cup packed brown sugar
2 eggs
2 teaspoons vanilla extract
3 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking soda
2 teaspoons hot water
1/2 teaspoon salt
2 cups semisweet chocolate chips
1 cup chopped walnuts

Directions:

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Cream together the butter, white sugar, and brown sugar until smooth. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Dissolve baking soda in hot water. Add to batter along with salt. Stir in flour, chocolate chips, and nuts. Drop by large spoonfuls onto ungreased pans.
Bake for about 10 minutes in the preheated oven, or until edges are nicely browned.

Her finner du også oppskriften!  

Farger øyenbrynene

  

Det kommer litt farge på huden, så det blir finere etterhvert. Synes det er greit å farge øyenbrynene en gang i blant, siden jeg får så lyse øyenbryn om sommeren. Pluss at det er greit å slippe å sminke dem mørkere nå som jeg ikke bruker så mye sminke pga solkrem ol. :D

Chocka mocha latte


Deilig med hjemmelaget kaffe :D Min kaffe smaker nok mer sjokolade enn kaffe, men den er veeedig god :D

 

Utstein kloster

Her er litt bilder fra når jeg og forloveden var og så på utstein kloster. Hytta mi ligger rett ved her og det er utrolig fint her. Vi har planer om å gifte oss i kapellet her og ville se os litt rundt om vi kanskje skulle ha festen her også. Jeg tror vi slo fra oss den ideen pga lyden i rommet. Det er veldig vakkert der, men det er litt mye negative ting med å ha festen her.

Vi kan blant annet ikke ha hvor høy musikk vi vil pga akustikken i rommet, og det kommer til å være vanskelig å høre hva folk sier når det er så mye gjenklang i rommet. Det blir dyrt med alkoholservering hvis vi skal ha åpen bar fordi vi vil bli nødt til å betale barpriser. Hvis vi skal ha festen her må vi bruke deres meny og katering, og den falt ikke helt i smak. 

Men vielsen vil bli her og det tror jeg kommer til å bli kjempe vakkert. Og så blir det en nydelig plass ute til å ta bryllupsbildene :) Gleder meg veldig!
 

Man's best friend

Her er bilde av hunden min, Ask og hunden til foreldrene mine, Munin (i bakgrunnen). To fantastiske hunder som alle er glad i. Ask er rundt et år nå og har fremdeles valpe tendenser. Han gnager på ting og er en liten gneldrebikkje når det kommer folk å ringer på. Men vi er sååå utrolig glad i han fordetom. Han er mammas første baby :D  

Er han ikke skjønn?

It's a beautiful day

Har hatt en utrolig dårlig natt, lite søvn og det var utrolig varmt. Men jeg kan ikke noe annet enn å smile når jeg ser det nydelige været ute. Nå reiser vi en dagstur til hytta og griller. Det blir kjempe kos. Skal kjenne på vannet, men tipper ikke det blir noe bading.  Håper alle har en super søndag!

Hva skal du i dag? 

 

26. Mai - Termin

Håper virkelig det skjer noe i løpet av dagen. Vil virkelig bli mamma nå. Vi prøver å finne på ting å gjøre sånn at tiden skal gå fortere. I går var jeg utrolignok på shopping (innkjøp kommer senere). 

Vi har ryddet og vasket klær, vaska vinduer og forloveden har laget et bord på terrassen som vi skal ha grillen på :) Han er så flink! Så da blir det grilling i dag og soling.

Håper dere også har supert vær og koser dere masse i helgen.

Hvis det plutselig blir stille på bloggen er jeg nok på sykehuset, hehe :D 

 

Vil du fortsette å lese bloggen min når jeg kommer tilbake?

Hva skal du i dag? 

Smoothie og salat

Det er så herlig med friske drikker når solen steker. I smoothien har jeg appelinjuice, kiwi, appelsiner og litt banan, for å balansere det sure litt. 

Og sammen med det har jeg en deilig salat som består av alt jeg fant i kjøleskapet. Oliven, hvitløksfedd, fetaost og litt potetsalat. Trenger litt salt når det er så varmt :D  

Fruits in the sun

For et deilig vær! Endelig viser det tegn til sommer her i Stavanger. Da jeg skulle gå tur med hunden kledde jeg på meg gode klær som jeg pleier. Turbukse og en genser, det var så utrolig varmt at jeg måtte snu når jeg var halvveis. Hunden og jeg peste i takt på vei hjem. 

Da vi kom hjem var det bare å finne frem en maxikjole og sette seg på terassen med et stort glass vann og en skål meg deilig frukt. Kan det bli bedre enn dette? Love it!<3 

 Det blir nok mye bilder av mat på bloggen nå som det er sommer :) Håper ikke dere blir lei av det, hehe.

Lacebag

Har dekorert denne søte sekken :) Jeg har laget video også, men håper på litt mere views enn sist video. Det er mange som har kommentert at de likte den med kongledekoren, men sannheten er at bare to eller tre har faktisk sett videoen. Det er litt merkelig spør du meg :p Men men, kanskje den ikke var av interesse. Håper på flere seere denne gangen :D

Vil du vite hvordan?  

Sundown
Er på hytta og koser oss :) Håper på å ta noen fine bilder :) Disse bilden er tatt på fjellet hjemme.

Hva gjør dere i helgen?


Baby shower

Det var utrolig koselig med baby shower. Vi inviterte damene i familien og noen venner på tapas. Alle tok med en rett så det skulle bli litt mindre arbeid for oss, siden det er to uker til termin så blir man fort sliten. Det var masse forskjellig god mat å velge mellom. Veldig spennende å smake på alt alle hadde laget. 

Etter maten var det quiz om litt ofrskjellig som har med babyer og fødsel å gjøre. Jeg synes alle greide seg bra, siden svarene går på gjenomsnitt og alle barn er forskjellige :)

Så malte vi på bodyer og det tror jeg alle synes var kjempe koselig :) Så har vesla noen minner som de nermeste har laget :D 
Vi fikk utrolig mye flotte gaver.  Siden vi har alt vi trenger det første halve året fikk vi litt større klær og mer ute klær som votter, lue, ullbody osv.

  

Video - Tester E.L.F produkter

Hvis det er noen som vurderer å prøve E.L.F sine produkter og gjerne vil vite hvordan de ser ut på, så har jeg prøvd noen av produktene. I videoen viser jeg hvordan de ser ut på og skriver litt om hvert produkt.

Jeg har blant annet tinted moisturizer, concealer, foundation, pressed powder, øyenskygger, leppestift, lippgloss og blush.

Hvis du lurer på noe mer, så er det bare å spørre :D 

video:testingelf


 

Baby shower inspo

Det blir babyshower på fredag, så da kommer litt familie og venner for å spise litt og kose seg. Gleder meg masse til å dekorere bordet og lage mat. Det blir litt forskjellige tapas retter og så skal jeg lage muffins. Har funnet oppskrift på kjempe fine muffins og skal lage kjøtboller og pastasalat.

Har også laget en BabyQuiz og BabyBingo, så det håper jeg at blir morsomt. Må finne en liten gave til dem som vinner :D Har du noen ideer til meg?

Overraskelse i innboksen!

I dag fikk  jeg en super overaskelse når jeg logget meg inn på bloggen. Jeg har vunnet en konkuranse hos Dick & Dasy og får tilsendt en fantastisk kokebok :) 

Gleder meg masse til å lage noe nytt og spennende :D  Vi skal i bryllup i dag, så det kommer sikkert antrekk bilde også. Det blir sikkert litt kjedelig siden jeg skal ha på meg samme kjole som jeg hadde på i konfirmasjonen. Sånn er det når man har stor mage og ingenting passer, hehe :P Vann over hode...

Har valgt å ta bort fotobloggen. Tror det ble litt stress å prøve å oprettholde to blogger. Er allerede mye å tenke på når man har en blogg. Så jeg kommer heller bare til å kombinere foto og hverdag. Det er jo mange som gjør det, så det burde ikke være noe problem. Men jeg har utrolig mange bilder jeg vil legge ut så det kommer både nye og gamle bilder. 

Sånn er det når man slutter å blogge i en periode, hehe. Det samler seg opp mye ubrukt materiale :) 

Her er et lite bildedryss fra uken!

 

Strawberries and brownies

I går laget jeg brownies og pisket krem. Jeg hadde vert i butikken og kjøpt jordbær, og de smakte faktisk utrolig godt. De luktet skikkelig sommer :D

Morning teaYesterdays look

Beklager for ingen blogging i helgen. Jeg har hatt mye å gjøre i sammenheng med skole, så har jeg vert i konfirmasjon og i fødselsdag. Så jeg har hatt en travel helg.

I dag er det fantastisk vær, så vi stikker ut på stranda og går tur med hunden. Tar med kamera og håper på noen gode bilder av andre hunder eller sjøen :)

 

Fotobloggen er klar!

Nå har jeg laget fotobloggen min. Der vil jeg legge ut masse bilder som jeg føler ikke passer helt på denne bloggen. Det blir nok mye naturbilder og bilder av ting :)

Håper dere stikker innom - http://studiojunefoto.blogg.no/ 

Den kommer nok til å bli oppdatert litt opp og ned i forhold til hvor mye bilder jeg tar osv. Så jeg kan legge inn oppdateringer gjennom denne bloggen også :) Enjoy! :D<3

Stjernefrukt og blåbær

Frisk og god frokost :) Elsker å starte dagen med frukt, yoghurt og en kopp te! Nå skal jeg jobbe med flash oppgaven min og håper på å bli ferdig med læringsaktiviteten i dag. 

Senere blir med middag med familien. Har invitert foreldrene mine og broren min i dag. Det blir koselig :D  

Jeg skal oprette en fotoblogg tror jeg. Har så mange bilder jeg vil vise, og tenkte jeg kunne lage en egen blogg for foto :)

Sier ifra når den er oppe og går :D 

  

Uke 33

♥ TERMIN: 26 mai

♥ UKE:  33 + 5

♥ IGJEN TIL TERMIN: 6 uker og 2 dager

♥ KJØNN: Jente :D

♥ NAVN: Har ikke bestemt oss enda

♥ UTSTYR/INNKJØP: Har nesten alt

♥ MANGEL AV UTSTYR: Mangler seng

♥ VEKTØKNING: Har lagt på meg 12 kg

♥ NESTE KONTROLL: 10 april

♥ STREKKMERKER: Masse :(

♥ VANN I KROPPEN: Litt i hendene og litt i beina. Merker at jeg får merker etter sokkene

♥ KYNNERE: Merker ikke noe spesielt

♥ MATKICK: Spiser ALT!

♥ PLAGER: Vondt i ryggen, blir fort sliten og svimmel. Merker at jeg må sove litt på dagen for å få litt mer energi.

♥ UTÅLMODIG? Ja! Det begynner å bli slitsomt...

♥ HODET FESTET? Tror det

♥ AKTIVITET I MAGEN? Veldig varierende, men veldig kraftige spark

♥ BARNEROM: Snart ferdig :)

♥ OM FØDSELEN: Gruer meg til riene, har ikke så veldig høy smerteterskel, men håper på det beste og prøver å ikke bekymre meg

♥ OPPEGÅENDE?: Sånn passe

♥ SULTEN? Heletiden

♥ HØYGRAVID: ja?

♥ TUNGT? Ja

♥SYKEHUSBAGGEN: Har funnet baggen og babytøy, men ikke noe mer. Det er jo en god stund til enda.

♥MAGEBILDE: 

TodayBabyprodukter

Jeg var på vitus apotek og kjøpte såper og diverse til babyen kommer. Hvis man kjøper produkter til baby for over 300 kr får man velge mellom en stellematte eller en babymappe hvor man kan ha såper ol.

Jeg kjøpte for over 600 kr, så jeg fikk en av begge :D

 

Bryllup inspo.

Vi skal gifte oss til sommeren neste år eller året etter. Gleder meg masse til å velge ut dekorasjoner, kake, kjole, hvordan jeg skal ha sminke og hår, mat osv. Det blir kjempe spennende :DGdansk - lørdag - innkjøp

På lørdagen var vi på et kjempe tort shopping senter. Her kjøpte vi masse klær, sminke, te og kaffe. 

Så spiste vi italiensk is og koste oss. Det var en veldig bra dag :)  


Hilton hotel Gdansk - dag 1

Her er bilder av hotell rommet og litt bilder fra området rundt hotellet. 


 
Når vi kom til hotellet gikk vi ut og så oss om i gatene. Vi spiste pizza på en kjempe koselig italiensk rasturant. Så gikk vi tilbake til hotellet og slappet av før middag :D

Le café

Fikk besøk av mamma på tirsdag. Hun hadde med kjempe fine blomster til meg :) Vi hadde det kjempe koselig med lunch og prating. 

 
Så fikk vi piano på mandag! Kjempe fint :D

Konkurranse - vinn duftlys

Gå inn HER og bli med på konkurransen :D

De ser kjempe søte ut :D  Meld deg på! 

Enda en konkurranse :D

Jeg ble litt hekta på konkurranser nå, så jeg legger ut de jeg har funnet i de neste innleggene :D

Her kan du vinne dette:

Gå inn HER for å delta :D

Konkurransen holdes av http://ltjl.blogg.no

Lykke til <3
 

Super konkurranse!

Her kan du vinne masse fin sminke :D

Gå inn HER for å delta :D 

Konkurransen holdes av http://vivianhi.blogg.no


Meld deg på!
 

Konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse der man kan vinne sminke. Bloggen hvor konkurransen holdes finner du HER!

http://kuli.blogg.noMeld deg på! Kanskje er du den heldige vinneren :D

Skole prosjekt: enkelt nettsted
Har laget nettside i en skole oppgave. Den er ikke ferdig, men den begynner å bli bra. Har lært utrolig mye gjennom prosessen. 

Fruits and yogurt

Lager Sushi

Førstegang jeg har laget sushi og det ble ganke bra. Laget uten fisk da, tenkte det var ikke vits å prøve å lage det med fisk hvis det var misslykket. Nestegang skal jeg lage uten tang og bruke sesamfrø på utsiden av risen :) 


 
 
 
 


 

Uke 26 - magebilder

Begynner å bli stor nå :) Kjenner bevegelse der innenifra hele dagen, det er så rart å ubeskrivelig hvordan det føles å ha en liten i magen. Først kjentes det ut som sommerfugler, men nå er det mye kraftigere. Jeg kjenner at hun begynner å bli sterkere og større. Hun begynner å bevege seg når jeg synger for henne også. 

Tenk at der inne er det et lite menneske. Det er så rart, men veldig koselig :)
 

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits