Still on vacation

Vi er enda på hyttetur og det er så herlig. Det er ikke så bra vær, men det er litt vind så det blir surfing. Og så har det blitt fine bilder etter at det har regnet og ellers når det er opphold.

Jeg har lest litt i en fotobok som heter "The digital photography book, volume 1". Det er en veldig enkel og god bok som forklarer kort og godt om tips og triks som fotografer bruker og tips som kan hjelpe deg hvis du ikke har så god rå. Her kan du lære om fotografering av blomster, landskap, bryllup, sport osv. Skal kjøpe meg de to neste nummerene også. De er godt skrevet og lette og lese, pluss litt humor :)


Flower bokeh

Nå skal jeg pakke litt til vi reiser til hytta og vindsurfer fra i dag til i morgen. På søndag skal vi ha dåp for vår lille prinsesse, så det kommer sikkert litt bilder av antrekk og mat :) Gleder meg masse til å ta på henne den søte dåpskjolen som har blitt brukt i flere generasjoner i familien til min forlovede :D


Canon 7D med 15-85 mm

Håper alle har en bra helg :D

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring....

Det har bare vert en håndfull dager med skikkelig sommer her, men jeg har utnyttet tiden til å ta masse bilder. Siden det er så vakker natur om sommeren blir det mye bilder av sol, blomster og vann. Og siden jeg har fått nytt kamerahus så har foto inspirasjonen kommet tilbake, så det blir utrolig mye foto her på bloggen. Har prøvd litt forskjellig for å se hva folk liker. Litt antrekk, DIY prosjekter, sminke, foto...så jeg kommer til å blogge om litt forskjellig, men det kommer nok perioder der det er mer gøy med antrekk og mote og så tider der foto er det jeg blogger mest om.

Nå reiser jeg på ferie på mandag, så da blir det ikke blogging fordi jeg ikke har tilgang på nett i to uker. Men jeg får håpe at det er noen som stikker innom igjen når jeg begynner å poste igjen. Skal prøve å oppdatere litt ekstra før jeg drar :D 
Disse bildene er tatt i Paris i fjor, med mitt gamle kamerahus, canom eos 400 D og et 15-85 mm objektiv.

 

When you walk on by, will you call my name?Billy Idol - Don't You (Forget About Me)

Spider web and thornes...

And I think it's going to rayn today....

Voulez-vous me ramener à Paris.....

"Ønsker meg tilbake til Paris" 

Summer is the warmest of the four temperate seasons

Håper virkelig at det blir tegn til sommer snart. Nå er det to uker til vi reiser til hytta, og jeg har ikke sett sol på mange dager. Det har regnet, tordnet og blåst. Men solen har jeg ikke sett. Det er ikke kaldt, men klamt og fuktig. Får vondt i hode når været er sånn...Det er vist ikke meldt så godt vær i sommer i det hele tatt her, men jeg satser på at værfolkene tar feil :p heheJeg skal lage en sommer film hvis det blir sol og opphold snart. Den skal være satt sammen av klipp som får meg til å tenke på sommer. Har dere noen tips til klipp jeg kan lage som får dere til å få sommerfølelse? Har også noen klipp fra i fjor som jeg skal sette sammen, så den filmen kommer etterhvert i hvertfall :D

Hva får du sommerfølelse av? 

Summer flowers are very rich and beautiful

Dette bilde tok jeg i fjor da jeg var i Paris. Vi gikk gjennom en park med masse nydelige blomster i forskjellige farger. Været var perfekt, så jeg fikk noen fine bilder. Har veldig lyst å reise tilbake. Sist vi var der var det veldig mye museer og sightseeing. Vi spiste også mye god mat og vin. Men neste tur blir nok litt mer barnevennlig. Litt mindre gåing og mer disneyland, hehe :) Men det er helt fint for meg, jeg liker veldig godt karuseller, sukkerspinn og disney figurer. Gleder meg til sommerferier med badeland, tusenfryd og legoland. Kan huske at det var det jeg lite når jeg var liten :DHva synes du om bilde?

Hva var den perfekte ferien som liten? 

Foto - Colorful feathers

Dreamcatcher
Hva synes du om bildene?

In Persia, to give a red tulip was to declare your love

 Hva synes du om bilde?

My eyes have seen you

The doors - My eyes have seen you

My eyes have seen you 
Stand in your door
When we meet inside
Show me some more 

Details of the abbeyTrying to compare apple blossoms to cherry blossoms
Hva synes du om bilde?

Green leaf with raindrops

Hva synes du om bildene?

Catch My Dreams

Some consider the dream catcher a symbol of unity among the various Indian Nations, and a general symbol of identification with Native American or First Nations cultures.Vintage Is BeautifulElsker å lage bilder med masse effekter i photoshop. Her har jeg laget en vintage effekt ved hjelp av en video på youtube. Jeg har trikset det til litt selv også og lagt oppå et bilde med rammer ol. som jeg fant.

Her finner du videoen og her finner du siden med bilder og rammer jeg har lagt oppå. For å få denne effetken har jeg først redigert bilde ved hjelp av videoen og så lagt oppå et bilde fra den andre siden, så har jeg brukt soft light  som layer blend mode.

 

 

Redigerer du mye bilder?

Likte du denne effekten? 

My beautiful flower

Blå hortensia er en av de vakkreste blomsten jeg vet om. Pioner er også helt fantastiske. Her har de ikke åpnet seg, men når de gjør det er de helt utrolige. Blomster er så mystiske med alle sine flotte farger og former. 

 

Forest nymph

Hva synes du om bildene?

The Secret Garden

Bildene er fra hagen på hytta. Det var sol, men kald vind, så håper på mildere vær til onsdag.
Sandnes by nightCity lights


 

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits