DIY Spike Hairband

En utrolig stilig ide til et fantastisk hårbond. Det faller gjerne ikke i smak for alle, men det er morsomt å prøve å lage det :) 

Jeg fant en gammel skinnreim jeg hadde kjøpt på h&m og så noen gamle nagler jeg hadde liggende. Så brukte jeg en drill til å lage hull, og så var det bare å skru fast naglene. I bunnen av hårbondet knytte jeg på en tynn strikk jeg klippet i to for at det skylle være elastisk. 

Inspirasjon:

Gå inn her for å finne inspirasjonen min!  
Se også videoen jeg har sett på her! 

Her er mitt resultat. Jeg synes det ser bra ut og det var veldig enkelt. Jeg vet desverre ikke hvor naglene er fra fordi jeg fikk dem av en venn for mange år siden. Men jeg regner med at det er mulig å finne på en kreativ butikk som panduro eller noe lignende. Eller på denne siden her!

 

LYKKE TIL! Og si gjerne ifra om du lager et i samme stil så jeg får se resultatet! :D

D.I.Y. - Lyslykt

Til å lage en søt liten lykt man kan ha i hagen eller på terassen har jeg brukt et lite glass med lokk og dekorert det med blonder. Det gir en kjempe fin effekt om kvelden om man har et stearinlys oppi. Det blir veldig fine mønster av det.

 

 

D.I.Y. - Lace bag

Man kan lage så utrolig mye stilig av blonder :) Her er enda et genialt bruksområde :D

Hva synes du? 

D.I.Y. - Kongledekor

Super enkel og kreativ dekor til stueboret. Man kan bruke mange forskjellige farger å dekorere på et fat, i et glass, i en blomsteropsats og mye mer.

 

 

Inspirasjon:

 

Resultat:
Håper dere vil bruke ideen :D

 

D.I.Y. Skull Cut Out Tee

Har sett på disse t-skjortene lenge og synes de er såå kule :) Så nå har jeg endelig prøvd det ut og jeg er ganske fornøyd med hvordan det ble!

Følg denne videoen for å gjøre det selv. Husk å bruk en elastisk t-skjorte og en veldig skrap saks.

TIPS: Vreng t-skjorten og bruk en penn som viser igjen på stoffet (sølvpenn foreksempel) til å tegne mønsteret sånn at du har noe å gå etter. Så når man vrenger den viser ikke skissestrekene om man ikke har klippet helt inntil :D 

 
Det ble ugjevne kanter og jeg skisset på feil side, så man kan se strekene. OBS! Det ene hullet raknet, så den ene  tannen ble litt større enn jeg planla :)

Bedre lykke nestegang :D 

 

 

Gratulerer med dagen alle sammen :)<3 

DIY - shredded sweater

Her har jeg prøvd å lage en genser med "fine" hull i. Den ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men det var morsomt å prøve det ut. Lurer på hvordan den ser ut etter vask :p Hehe

Stikk inn her for å se en video hvordan man gjør det :) Jeg kjøpte en genser for 20 kr på fretex bre for å teste det ut :)  

Video - Perledekor DIY

video:perledekor


Her kommer min første DIY video. Håper dere liker den og at den kan vær nyttig og inspirerende om dere vil prøde å lage det samme eller  noe lignende.

Si gjerne ifra til meg om dere lager et slikt smykke så jeg kan se resultatet :) Det hadde vert utrolig gøy om noen hadde prøvd dette ut :D 
Flere videoer vil komme om det er noen respons på denne :D

Tusen takk til de som ser videoen :D

All my T-scarves - DIY

Etter jeg så denne videoen av hvordan man lager disse smykkene/skjerfene fikk jeg helt dilla! Har laget en haug nå og regner med at noen i familien kommer til å få dette i gave :) 

Hvis du vil gjøre dette så er det en super video her! Det er super lett og veldig gøy når man får det til :D DIY - Written on a stone

Finn steiner med runde og fine overflater. Mal dem hvite og skriv på ord du liker med sprittusj. Super enkelt!

Hvordan man lager blomstene finner du her

Rainbow shaker on a unicorn ride

 

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring

I dag blir det levering av oppgaven og avslapping med kjæresten. Kan se ut som det blir fint vær også, så da blir det gjerne en lang tur med hunden. 
Laget Macrame Bracelet også. Stikk inn her for å finne ut hvordan du lager dem :) 

Friendship BraceletsDIY - braided t-scarf

Prøvde meg på enda ett t-skjorte smykke/skjerf. Denne gangen klippet jeg lange remser ut av t-skjorten og så flettet jeg strimlene sammen. Til slutt sydde jeg alle strimlene sammen.

Er veldig fornøyd med resultatet :DStardust

DIY T-scarf

Har prøvd å lage t-skjorte skjerf. Her er mitt første og andre forsøk. Ikke helt vellykket, men jeg måtte prøve meg på en gammel t-skjorte før jeg fortsatte på en jeg hadde kjøpt fra fretex.

Jeg anbefaler å bruke en veldig skarp saks, gjerne tegn hjelpelinjer for å få det beint. Og så ville jeg brukt en ensfarget t-skjorte. Men siden dette var mitt første forsøk så er jeg vell tilgitt for at det ikke ser så bra ut :)  

Forsøk nr to ble bedre. Fant ut at viss jeg vasket det i vasken og hang det opp så ble remsene finere når jeg dro i dem, siden da var stoffet tyngre og det trakk seg ikke tilbake når det tørket. 

 

 
 Du finner mange gode videoer på hvordan man lager det på youtube. Her er den jeg brukte :) 

  

DIY Galaxy print - handbag

Har fått helt dilla på galakse mønster så det blir nok mer av det senere også :) Det er utrolig gøy å se hvordan det blir etter flere forsøk. Etter jeg laget t-skjorten og fikk mye god tilbakemelding ville jeg lage en liten veske også.

Jeg kuttet av et buksebein og malte på mønster. Så vrengte jeg den og sydde den nederste kanten. Jeg sydde så inn bårrelås inni vesken slik at det faktisk går ann å ha ting i den uten at det ramler ut.

For  å lage hanken klippet jeg opp tre strimler av busebeinet, ca 4cm. Jeg tok en og en og brettet dem på langs med siden jeg ville ha inni, ut. Etter å ha sydd dem sammen vrengte jeg dem og sydde dem sammen.

(Litt vanskelig å forklare, men det er ikke akkurat en tutorial så det får vel gå) 

 

  

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og gleder meg til å høre hva dere synes :D 

  

DIY Galaxy t-shirt

Prøvde meg på å lage galaksemønster på en gammel t-skjorte. Det ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men det var utrolig gøy :D

Først bleket jeg halvparten av t-skjorten. Så vasket jeg den og lot den tørke. Så begynte jeg med hvitt og sort og laget områder jeg ville ha mønster. Etter hvert la jeg til farger og til slutt stjerner, stjerneskudd, måner osv. Så vannet jeg ut litt hvit maling og brukte en stor kost til å sprute det utover t-skjorten sånn at det ble stjerner i forskjellig størrelser.

Jeg lærte masse teknikker og gleder meg til å prøve igjen en annen gang :D 

Forside: 

 

Bakside:

 Slik ser den ut på :D 

 

Sugar Skull

De ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men det var morsomt. Kommer til å prøve å lage flere men litt annerledes. 

Jeg malte steinene hvite og så fant jeg inspirasjon på nettet og malte på skallene. 

Homemade Bracelet

Jeg kjøpte inn silkebånd for litt siden og tenkte jeg kunne lage armbond. Jeg brukte tre armbond jeg hadde fra før og dekorerte dem med silkebåndene. 

Dette kan være en fin gave til noen som du ikke vet hva ønsker seg. Bruk sterke farger, forskjellige farger, kombiner silkebond og andre bond og tråer du finner hjemme. Til røffere bond kan man bruke en tynn lærtråd eller en tynn kjetting ol.


How to:
Ideene er funnet på denne bloggen. Stikk innom og finn mange gode ideer :D

 

Hva gir man til de som har alt?

Hva kjøper man til de som har alt? 

Jeg prøver å finne en ting jeg vet personen liker som er en forbruksvare eller noe som jeg har laget selv, som jeg vet de ikke har.

Føst og fremst er det tanken som teller. Hvis man lager et fint kort man bruker litt tid på så blir mottakeren alltid glad. Så kan man også gi foreksempel en flaske vin, håndsåper, te eller kaffe, sjokolade, en krem du vet de bruker, sjampoo og balsam de bruker, noen fine stearinlys og servietter. 

Du kan også lage noe. Du finner mange ideer på nettet og jeg kommer etterhvert til å legge ut noen ideer senere.

Men innpakking og kort er veldig viktig og det er en stor del av gaven :D


Håper det er noen som får bruk for tipsene :D

 


 

Innkjøp - Panduro

Var på panduro her om dagen og kjøpte inn litt kos som jeg kan jobbe med. Har funnet mange ideer på nette og vil prøve meg på noen av dem. Håper det er noen som er interessert i å se hva jeg lager etterhvert :D 

Det blir alltid dyrere enn jeg tror når jeg kommer til kassen, men det er mye her som jeg kan bruke flere ganger da :) Kjøpte litt stæsj til å lage kort, litt pærler, trekuler, søte servietter, tekstilfarge og stempel :) Skoboks dekor

Jeg har hatt en skoeske hvor jeg har lagt de fineste pyntekjolene til den vesle jenta vår. Jeg ville ikke at det skulle ligge med det andre tøyet, men følte det var litt rart å ha en egen kleshenger i skapet mitt til to så små kjoler. Siden boksen var grå og kjedelig tenkte jeg at jeg skulle fikse den opp litt :)

Jeg brukte noen fine servietter til å dekorere boksen. Jeg brukten en stor pensel og penslet på trelim blandet med litt vann. Når jeg hadde penslet på limen på en av sidene la jeg forsiktig servietten over og brukte penselen og fingrene til å rette ut kantene for å få servietten til å sitte fast. Det er faktisk mye lettere enn jeg trodde :)

Etter at boksen hadde tørket laget jeg et lite kort med den nye bård-klipperen min og limte på en sløyfe jeg kaget av to silkebånd. Jeg synes den ble kjempe søt :)

Før:  

Etter: 

Den kan også brukes som gaveeske ved senere anledninger :D
Hva synes du?

 

  


 

Slik ble soverommet

Ferdig med maling og sparkling av soverommene. Vi har flyttet inn tingnene igjen og jeg har begynt å dekorere litt. 
Valentines-muffins

Smørkrem med sjokoladesmak!


Ingredienser: 100 g margarin
300 g siktet melis
1 1/2 ss kakao
1 1/2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe

Fremgangsmåte: 1. Smøret må være temperert før man begynner for å få et godt resultat.
2. Smøret piskes sammen med det tørre til en smidig masse, før kaffe tilsettes.
3. Som en smaksvariasjon kan du tilsette likør, brun rom, eller annet. (Amaretto, Grand Marnier, eller Kahlua kan brukes.)

Wenches muffins


4 egg
4 dl sukker
10 dl hvetemel
4 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
8 ss smør
4 dl melk

Rør egg og sukker til eggedosis.
Bland det andre i og rør godt.
Fyll muffinsformer ca halvfulle.
Stek ved 200-210 grader i ca 10 minutter.

 

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits