Hjelp oss og velge navn

Jeg er gravid og vi venter en liten jente i slutten av mai. Vi trenger hjelp med å velge navn. Skriv gjerne tips om andre navn dere synes er fine også :D

Jeg er snart 6 mnd på vei og har ikke greid å bestemme meg, så det hadde vert koselig om dere ville hjelpe oss

 

Tusen takk<3

Stil: casual / everyday

Det er ikke like lett som før og kle seg. Når man er gravid blir gjerne stilen enklere. Det er ikke alle klærne mine jeg passer lenger, og spesielt ikke buksene mine. Buksa jeg har på meg her hadde jeg bare på meg halve dagen. Det blir mye joggebukser og pysjamas for tiden, hehe.

                                                             

Bukse / carlings, Genser (grønn) / H&M, Genser under (sort) / josefson, Smykke og armbond / marked i London

 


Har ikke hatt internett siden fredag, så det ble ingen blogging i helgen. Får prøve og ta det opp i løpet av uken.

 

Colors and brushes

Dette bestilte jeg hos costalsence for en stund siden. De hadde et supert tilbud på to slike øyenskygge paletter. Den andre har jeg ikke bilde av akkurat nå. Men uansett så er jeg kjempe fornøyd med kvaliteten. De er kjempe flotte med veldig metallic farge og de har mye pigmenter i seg så di gir deg akkurat den fargen som øyenskyggen er. Sminke kostene er også greie. De mister litt hår innimellom, men det må man gjerne forvente når man kjøper de billigste :) hehe
Passion fruit flower

Fant noen bilder fra sommeren da vi hadde kjøpt denne vakkre blomsten. Den er naturligvis død nå fordi vi greier ikke å ta vare på blomster.

Og den pene rosen jeg fikk til fødselsdagen min...som også er død...Jeg er ikke flink med blomster : |Har ikke fått designet ferdig enda. Det kommer nok til å ta litt tid siden jeg ikke vet hvordan jeg gjør dette. Men det kommer seg nok etterhvert.
 

City lights

Introduksjon

Hei. Jeg er en jente på 19 år. Jeg har brukt flere forskjellige blogger tidligere men har kommet tilbake til blogg.no. Jeg kommer til å blogge om mye foskjellig fordi det er mye som skjer i livet mitt nå som kan være spennende for andre å lese om.

Jeg kommer til å blogge om blant annet graviditet, foto, skole og litt mote.

I begynnelsen kan det hende det ikke blir så mye aktivitet fordi jeg vil prøve å få meg et godt design på bloggen før jeg begynner. Jeg går et studie som heter multimedie design og vil lære meg litt mer HTML og CSS for å få designet jeg vil ha, men det kan ta litt tid før jeg kommer inn i det.

Hvis jeg kommer over noen gode ideer vil jeg gjerne vise hvordan jeg har laget designet når det begynner å kommer seg.

Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre :) 

 

Lilypie Pregnancy tickers 

 


 

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits