Stardust

Yesterdays look

Beklager for ingen blogging i helgen. Jeg har hatt mye å gjøre i sammenheng med skole, så har jeg vert i konfirmasjon og i fødselsdag. Så jeg har hatt en travel helg.

I dag er det fantastisk vær, så vi stikker ut på stranda og går tur med hunden. Tar med kamera og håper på noen gode bilder av andre hunder eller sjøen :)

 

Fotobloggen er klar!

Nå har jeg laget fotobloggen min. Der vil jeg legge ut masse bilder som jeg føler ikke passer helt på denne bloggen. Det blir nok mye naturbilder og bilder av ting :)

Håper dere stikker innom - http://studiojunefoto.blogg.no/ 

Den kommer nok til å bli oppdatert litt opp og ned i forhold til hvor mye bilder jeg tar osv. Så jeg kan legge inn oppdateringer gjennom denne bloggen også :) Enjoy! :D<3

DIY T-scarf

Har prøvd å lage t-skjorte skjerf. Her er mitt første og andre forsøk. Ikke helt vellykket, men jeg måtte prøve meg på en gammel t-skjorte før jeg fortsatte på en jeg hadde kjøpt fra fretex.

Jeg anbefaler å bruke en veldig skarp saks, gjerne tegn hjelpelinjer for å få det beint. Og så ville jeg brukt en ensfarget t-skjorte. Men siden dette var mitt første forsøk så er jeg vell tilgitt for at det ikke ser så bra ut :)  

Forsøk nr to ble bedre. Fant ut at viss jeg vasket det i vasken og hang det opp så ble remsene finere når jeg dro i dem, siden da var stoffet tyngre og det trakk seg ikke tilbake når det tørket. 

 

 
 Du finner mange gode videoer på hvordan man lager det på youtube. Her er den jeg brukte :) 

  

Den grønnkledde

Skjørt - London, Genser - Ellos, Smykke - H&M, Øredobber - Vintage

 

 

Stjernefrukt og blåbær

Frisk og god frokost :) Elsker å starte dagen med frukt, yoghurt og en kopp te! Nå skal jeg jobbe med flash oppgaven min og håper på å bli ferdig med læringsaktiviteten i dag. 

Senere blir med middag med familien. Har invitert foreldrene mine og broren min i dag. Det blir koselig :D  

Jeg skal oprette en fotoblogg tror jeg. Har så mange bilder jeg vil vise, og tenkte jeg kunne lage en egen blogg for foto :)

Sier ifra når den er oppe og går :D 

  

DIY Galaxy print - handbag

Har fått helt dilla på galakse mønster så det blir nok mer av det senere også :) Det er utrolig gøy å se hvordan det blir etter flere forsøk. Etter jeg laget t-skjorten og fikk mye god tilbakemelding ville jeg lage en liten veske også.

Jeg kuttet av et buksebein og malte på mønster. Så vrengte jeg den og sydde den nederste kanten. Jeg sydde så inn bårrelås inni vesken slik at det faktisk går ann å ha ting i den uten at det ramler ut.

For  å lage hanken klippet jeg opp tre strimler av busebeinet, ca 4cm. Jeg tok en og en og brettet dem på langs med siden jeg ville ha inni, ut. Etter å ha sydd dem sammen vrengte jeg dem og sydde dem sammen.

(Litt vanskelig å forklare, men det er ikke akkurat en tutorial så det får vel gå) 

 

  

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og gleder meg til å høre hva dere synes :D 

  

Dagens antrekk - 24.04

I dag blir det mye jobbing med skolearbeid. Har en flash oppgave som jeg skal levere om tre uker. Har ikke dårlig tid, men jeg vil bli ferdig i god tid, siden jeg går ut i permisjon og man vet ikke helt hva som kan skje nå på slutten :p hehe

Topp - ginatricot, Bukse - H&M, Smykke - Gave

Summer Outfit

Hadde jeg ikke vert gravid og det hadde vert finere vær her så ville jeg definitivt hatt dette antrekket :) Gleder meg til sommeren!!!<3Shorts - hjemmelaget, Veske - Friis, Topp - gina tricot, Sko - Lita

Dagens antrekk + uke 35 i graviditeten

Nå er jeg snart 35 uker på vei. Det nermer seg utrolig fort nå og det begynner å bli litt skummelt. Jeg prøver å forberede meg, og har lest masse bøker og artikkler, og sett masse videoer om fødsel og tiden etter fødselen. Jeg har oså lest masse mamma blogger om deres opplevelser og jeg tror jeg bare må ta det som det kommer, alle er jo forskjelige. 

Men jeg gleder meg veldig til å bli mamma og håper at alt går bra. De neste ukene kommer til å gå veldig fort tror jeg :D 

Topp - hjemmelaget, bukse - H&M

 

DIY Galaxy t-shirt

Prøvde meg på å lage galaksemønster på en gammel t-skjorte. Det ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men det var utrolig gøy :D

Først bleket jeg halvparten av t-skjorten. Så vasket jeg den og lot den tørke. Så begynte jeg med hvitt og sort og laget områder jeg ville ha mønster. Etter hvert la jeg til farger og til slutt stjerner, stjerneskudd, måner osv. Så vannet jeg ut litt hvit maling og brukte en stor kost til å sprute det utover t-skjorten sånn at det ble stjerner i forskjellig størrelser.

Jeg lærte masse teknikker og gleder meg til å prøve igjen en annen gang :D 

Forside: 

 

Bakside:

 Slik ser den ut på :D 

 

Sugar Skull

De ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men det var morsomt. Kommer til å prøve å lage flere men litt annerledes. 

Jeg malte steinene hvite og så fant jeg inspirasjon på nettet og malte på skallene. 

Galaxy Makeup


 

DIY Ripped Shorts

Først kjøpte jeg en bukse på frektex og så klippet jeg den og slaget hull i den :)

 

Her er shortsen etter bleking . Måtte bleke den i flere timer og jeg brukte en hel flaske med klor for å få den slik. 

Så farget jeg den tyrkis :)
 Er kjempe fornøyd med hvordan den ble til slutt. Nå er bare målet at det blir sommer og at jeg trener masse så jeg får den på meg :p hehe
 

Turquoise is ancient, yet again and again it finds itself back in fashion

Tyrkis har alltid vert en av mine favorittfarger. Jeg kommer alltid tilbake til tyrkise klær når sommeren og varmen treffer meg. Det er en farge som lyser opp og gir antrekket et lite ekstra piff :D

Topp - Zara, Skjorte - H&M, Smykke - Gave

  

New in - maskara

Har kjøpt meg clinique maskara. Er veldig fornøyd med den. Den deler vippene veldig godt og de blir lange og fine. Den er litt våt, men det er hva jeg fåretrekker. Jeg liker ikke klissette maskaraer. Den tørker fort og holder seg fin hele dagen. 

Jeg bruker to størk for å få en litt kontrastfull effekt. Men hvis jeg vil se mer naturlig ut så bruker jeg bare ett strøk :)  Anbefaler denne :D

  

Homemade Bracelet

Jeg kjøpte inn silkebånd for litt siden og tenkte jeg kunne lage armbond. Jeg brukte tre armbond jeg hadde fra før og dekorerte dem med silkebåndene. 

Dette kan være en fin gave til noen som du ikke vet hva ønsker seg. Bruk sterke farger, forskjellige farger, kombiner silkebond og andre bond og tråer du finner hjemme. Til røffere bond kan man bruke en tynn lærtråd eller en tynn kjetting ol.


How to:
Ideene er funnet på denne bloggen. Stikk innom og finn mange gode ideer :D

 

New in - Galakse topp

Kjøpte meg denne utrolig søte galaksetoppen på gina tricot. Har , som alle andre, fått dilla på galakser. Fant en tilsvarende tights på gina, men jeg turde ikke kjøpe den. Angrer sykt fordi den er så utrolig stilig :D

 Hva synes du? 

Har du fått galakse kick? 

  

Antrekk - Pink Pastell

Dagens antrekk er en søt rosa strikkegenster jeg kjøpte på fretex her om dagen. Er kjempe fornøyd med den. Er så myk og herlig å gå i :) Har du falt for pastell trenden?

  

Hva gir man til de som har alt?

Hva kjøper man til de som har alt? 

Jeg prøver å finne en ting jeg vet personen liker som er en forbruksvare eller noe som jeg har laget selv, som jeg vet de ikke har.

Føst og fremst er det tanken som teller. Hvis man lager et fint kort man bruker litt tid på så blir mottakeren alltid glad. Så kan man også gi foreksempel en flaske vin, håndsåper, te eller kaffe, sjokolade, en krem du vet de bruker, sjampoo og balsam de bruker, noen fine stearinlys og servietter. 

Du kan også lage noe. Du finner mange ideer på nettet og jeg kommer etterhvert til å legge ut noen ideer senere.

Men innpakking og kort er veldig viktig og det er en stor del av gaven :D


Håper det er noen som får bruk for tipsene :D

 


 

Innkjøp - Panduro

Var på panduro her om dagen og kjøpte inn litt kos som jeg kan jobbe med. Har funnet mange ideer på nette og vil prøve meg på noen av dem. Håper det er noen som er interessert i å se hva jeg lager etterhvert :D 

Det blir alltid dyrere enn jeg tror når jeg kommer til kassen, men det er mye her som jeg kan bruke flere ganger da :) Kjøpte litt stæsj til å lage kort, litt pærler, trekuler, søte servietter, tekstilfarge og stempel :) Skoboks dekor

Jeg har hatt en skoeske hvor jeg har lagt de fineste pyntekjolene til den vesle jenta vår. Jeg ville ikke at det skulle ligge med det andre tøyet, men følte det var litt rart å ha en egen kleshenger i skapet mitt til to så små kjoler. Siden boksen var grå og kjedelig tenkte jeg at jeg skulle fikse den opp litt :)

Jeg brukte noen fine servietter til å dekorere boksen. Jeg brukten en stor pensel og penslet på trelim blandet med litt vann. Når jeg hadde penslet på limen på en av sidene la jeg forsiktig servietten over og brukte penselen og fingrene til å rette ut kantene for å få servietten til å sitte fast. Det er faktisk mye lettere enn jeg trodde :)

Etter at boksen hadde tørket laget jeg et lite kort med den nye bård-klipperen min og limte på en sløyfe jeg kaget av to silkebånd. Jeg synes den ble kjempe søt :)

Før:  

Etter: 

Den kan også brukes som gaveeske ved senere anledninger :D
Hva synes du?

 

  


 

Uke 33

♥ TERMIN: 26 mai

♥ UKE:  33 + 5

♥ IGJEN TIL TERMIN: 6 uker og 2 dager

♥ KJØNN: Jente :D

♥ NAVN: Har ikke bestemt oss enda

♥ UTSTYR/INNKJØP: Har nesten alt

♥ MANGEL AV UTSTYR: Mangler seng

♥ VEKTØKNING: Har lagt på meg 12 kg

♥ NESTE KONTROLL: 10 april

♥ STREKKMERKER: Masse :(

♥ VANN I KROPPEN: Litt i hendene og litt i beina. Merker at jeg får merker etter sokkene

♥ KYNNERE: Merker ikke noe spesielt

♥ MATKICK: Spiser ALT!

♥ PLAGER: Vondt i ryggen, blir fort sliten og svimmel. Merker at jeg må sove litt på dagen for å få litt mer energi.

♥ UTÅLMODIG? Ja! Det begynner å bli slitsomt...

♥ HODET FESTET? Tror det

♥ AKTIVITET I MAGEN? Veldig varierende, men veldig kraftige spark

♥ BARNEROM: Snart ferdig :)

♥ OM FØDSELEN: Gruer meg til riene, har ikke så veldig høy smerteterskel, men håper på det beste og prøver å ikke bekymre meg

♥ OPPEGÅENDE?: Sånn passe

♥ SULTEN? Heletiden

♥ HØYGRAVID: ja?

♥ TUNGT? Ja

♥SYKEHUSBAGGEN: Har funnet baggen og babytøy, men ikke noe mer. Det er jo en god stund til enda.

♥MAGEBILDE: 

The Secret Garden

Bildene er fra hagen på hytta. Det var sol, men kald vind, så håper på mildere vær til onsdag.
Orange is a power color


Topp - H&M, Genser - H&M, Øredobber - Glitter, Belte - Polen.

 

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits