Super opptur, og så kjempe nedtur....

Fikk pakke fra Zara! Klærne var nydelige, fine farger og kvaliteten virker bra! Ble så utrolig glad når den kom :D<3 Men så var størrelsene aaaalt for store...så jeg må sende det tilbake og så bestille på nytt...hvor iriterende er ikke det....

Så nå taper jeg det jeg betalte i frakt og må betale frakt for neste bestillig også....utrolig iriterende....Jaja, dere får vel se klærne bedre når jeg får dem i riktig størrelse :D
 

Gleder meg til jeg får dem i riktig størrelse :D

Sommermote - inspo

Her er litt inspirasjon fra mag. Har funnet masse fin sommer mote som jeg har latt meg inspirere av. Elsker pastelltrenden, det er så mye fine farger og de blå og mintgrønne fargene har virkelig fanget min opmerksomhet. Det passer veldig godt sammen med alle blondene som er inn også!

Jeg liker veldig godt den fargerike stilen med store blomster print og masse detaljer. Zara har utrolig mye fint i denne stilen og jeg har bestilt en fantastisk kjole derifra. 

Med acsessories som cat eye solbriller og runde solbriller, fargerike neglelakker fra chanel og store ringer blir stilen komplett. Jeg har også forelsket meg i alle bikiniene med detaljer, mønster og fine former fra blant annet H&M og Gina Tricot. Og så må man ikke glemme de høye og brede hælene fra nelly og Jeffrey Campbell! Love it!<3 

Amazing cookies

Ingredients:

1 cup butter, softened
1 cup white sugar
1 cup packed brown sugar
2 eggs
2 teaspoons vanilla extract
3 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking soda
2 teaspoons hot water
1/2 teaspoon salt
2 cups semisweet chocolate chips
1 cup chopped walnuts

Directions:

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Cream together the butter, white sugar, and brown sugar until smooth. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Dissolve baking soda in hot water. Add to batter along with salt. Stir in flour, chocolate chips, and nuts. Drop by large spoonfuls onto ungreased pans.
Bake for about 10 minutes in the preheated oven, or until edges are nicely browned.

Her finner du også oppskriften!  

Farger øyenbrynene

  

Det kommer litt farge på huden, så det blir finere etterhvert. Synes det er greit å farge øyenbrynene en gang i blant, siden jeg får så lyse øyenbryn om sommeren. Pluss at det er greit å slippe å sminke dem mørkere nå som jeg ikke bruker så mye sminke pga solkrem ol. :D

Catch My Dreams

Some consider the dream catcher a symbol of unity among the various Indian Nations, and a general symbol of identification with Native American or First Nations cultures.Chocka mocha latte


Deilig med hjemmelaget kaffe :D Min kaffe smaker nok mer sjokolade enn kaffe, men den er veeedig god :D

 

Utstein kloster

Her er litt bilder fra når jeg og forloveden var og så på utstein kloster. Hytta mi ligger rett ved her og det er utrolig fint her. Vi har planer om å gifte oss i kapellet her og ville se os litt rundt om vi kanskje skulle ha festen her også. Jeg tror vi slo fra oss den ideen pga lyden i rommet. Det er veldig vakkert der, men det er litt mye negative ting med å ha festen her.

Vi kan blant annet ikke ha hvor høy musikk vi vil pga akustikken i rommet, og det kommer til å være vanskelig å høre hva folk sier når det er så mye gjenklang i rommet. Det blir dyrt med alkoholservering hvis vi skal ha åpen bar fordi vi vil bli nødt til å betale barpriser. Hvis vi skal ha festen her må vi bruke deres meny og katering, og den falt ikke helt i smak. 

Men vielsen vil bli her og det tror jeg kommer til å bli kjempe vakkert. Og så blir det en nydelig plass ute til å ta bryllupsbildene :) Gleder meg veldig!
 

Man's best friend

Her er bilde av hunden min, Ask og hunden til foreldrene mine, Munin (i bakgrunnen). To fantastiske hunder som alle er glad i. Ask er rundt et år nå og har fremdeles valpe tendenser. Han gnager på ting og er en liten gneldrebikkje når det kommer folk å ringer på. Men vi er sååå utrolig glad i han fordetom. Han er mammas første baby :D  

Er han ikke skjønn?

Vintage Is BeautifulElsker å lage bilder med masse effekter i photoshop. Her har jeg laget en vintage effekt ved hjelp av en video på youtube. Jeg har trikset det til litt selv også og lagt oppå et bilde med rammer ol. som jeg fant.

Her finner du videoen og her finner du siden med bilder og rammer jeg har lagt oppå. For å få denne effetken har jeg først redigert bilde ved hjelp av videoen og så lagt oppå et bilde fra den andre siden, så har jeg brukt soft light  som layer blend mode.

 

 

Redigerer du mye bilder?

Likte du denne effekten? 

My beautiful flower

Blå hortensia er en av de vakkreste blomsten jeg vet om. Pioner er også helt fantastiske. Her har de ikke åpnet seg, men når de gjør det er de helt utrolige. Blomster er så mystiske med alle sine flotte farger og former. 

 

It's a beautiful day

Har hatt en utrolig dårlig natt, lite søvn og det var utrolig varmt. Men jeg kan ikke noe annet enn å smile når jeg ser det nydelige været ute. Nå reiser vi en dagstur til hytta og griller. Det blir kjempe kos. Skal kjenne på vannet, men tipper ikke det blir noe bading.  Håper alle har en super søndag!

Hva skal du i dag? 

 

Sommer innkjøp

 

 Hva synes du?

26. Mai - Termin

Håper virkelig det skjer noe i løpet av dagen. Vil virkelig bli mamma nå. Vi prøver å finne på ting å gjøre sånn at tiden skal gå fortere. I går var jeg utrolignok på shopping (innkjøp kommer senere). 

Vi har ryddet og vasket klær, vaska vinduer og forloveden har laget et bord på terrassen som vi skal ha grillen på :) Han er så flink! Så da blir det grilling i dag og soling.

Håper dere også har supert vær og koser dere masse i helgen.

Hvis det plutselig blir stille på bloggen er jeg nok på sykehuset, hehe :D 

 

Vil du fortsette å lese bloggen min når jeg kommer tilbake?

Hva skal du i dag? 

Beach hair

I går hadde jeg sovet med fletter med babyolje i. Håret mitt blir så tørt når jeg bruker hårspray, så jeg måtte kure det litt. Babyolje fungerer utmerket til dette. Og så får man eg beachy look etterpå.

Nå er det ikke lenge til jeg skal bli mamma. Har termin i morgen, men man vet jo aldri når babyen kommer. Så det har og vil bli dager hvor jeg bare sitter å venter på at det skal skje noe. Gleder meg og gruer meg, men vil veldig gjerne at det skal skje noe. Familien begynner å bli utolmodige også. Får meldinger og samtaler hver dag hvor de spør om noe har forandret seg og om jeg føler meg bra. Er veldig koselig, men jeg er nok like utolmodig som dem, hehe :)

 

Smoothie og salat

Det er så herlig med friske drikker når solen steker. I smoothien har jeg appelinjuice, kiwi, appelsiner og litt banan, for å balansere det sure litt. 

Og sammen med det har jeg en deilig salat som består av alt jeg fant i kjøleskapet. Oliven, hvitløksfedd, fetaost og litt potetsalat. Trenger litt salt når det er så varmt :D  

D.I.Y. - Lyslykt

Til å lage en søt liten lykt man kan ha i hagen eller på terassen har jeg brukt et lite glass med lokk og dekorert det med blonder. Det gir en kjempe fin effekt om kvelden om man har et stearinlys oppi. Det blir veldig fine mønster av det.

 

 

Forest nymph

Hva synes du om bildene?

Fruits in the sun

For et deilig vær! Endelig viser det tegn til sommer her i Stavanger. Da jeg skulle gå tur med hunden kledde jeg på meg gode klær som jeg pleier. Turbukse og en genser, det var så utrolig varmt at jeg måtte snu når jeg var halvveis. Hunden og jeg peste i takt på vei hjem. 

Da vi kom hjem var det bare å finne frem en maxikjole og sette seg på terassen med et stort glass vann og en skål meg deilig frukt. Kan det bli bedre enn dette? Love it!<3 

 Det blir nok mye bilder av mat på bloggen nå som det er sommer :) Håper ikke dere blir lei av det, hehe.

Detaljer - Lace collar

Dette blonde "smykke" fikk jeg låne av moren min. Det tilhørte hun som bodde der vi har hytte nå, så det er gammelt og det er håndlaget. Det er utrolig fint og fult av detaljer. Brosjen har jeg festet på selv, den er fra H&M.

 

D.I.Y. - Lace bag

Man kan lage så utrolig mye stilig av blonder :) Her er enda et genialt bruksområde :D

Hva synes du? 

Lacebag

Har dekorert denne søte sekken :) Jeg har laget video også, men håper på litt mere views enn sist video. Det er mange som har kommentert at de likte den med kongledekoren, men sannheten er at bare to eller tre har faktisk sett videoen. Det er litt merkelig spør du meg :p Men men, kanskje den ikke var av interesse. Håper på flere seere denne gangen :D

Vil du vite hvordan?  

Sundown
Er på hytta og koser oss :) Håper på å ta noen fine bilder :) Disse bilden er tatt på fjellet hjemme.

Hva gjør dere i helgen?


Bestilling fra Zara

Har endelig bestilt den kjolen jeg har sett på fra zara. Gleder meg så sykt til den kommer. Og deretter gleder jeg meg til jeg i det heletatt kommer inn i den. 

Da har jeg et supert mål å nå etter graviditeten. Heldivis kommer mye av vekt og størrelse til å forsvinne et par uker etter fødsel, siden det tross alt er en baby inni magen og vann mm. Men det blir nok masse tur med vogn og trening hjemme så det kommer nok til å gå bra :D Tenker positivt! 

D.I.Y. - Kongledekor

Super enkel og kreativ dekor til stueboret. Man kan bruke mange forskjellige farger å dekorere på et fat, i et glass, i en blomsteropsats og mye mer.

 

 

Inspirasjon:

 

Resultat:
Håper dere vil bruke ideen :D

 

D.I.Y. Skull Cut Out Tee

Har sett på disse t-skjortene lenge og synes de er såå kule :) Så nå har jeg endelig prøvd det ut og jeg er ganske fornøyd med hvordan det ble!

Følg denne videoen for å gjøre det selv. Husk å bruk en elastisk t-skjorte og en veldig skrap saks.

TIPS: Vreng t-skjorten og bruk en penn som viser igjen på stoffet (sølvpenn foreksempel) til å tegne mønsteret sånn at du har noe å gå etter. Så når man vrenger den viser ikke skissestrekene om man ikke har klippet helt inntil :D 

 
Det ble ugjevne kanter og jeg skisset på feil side, så man kan se strekene. OBS! Det ene hullet raknet, så den ene  tannen ble litt større enn jeg planla :)

Bedre lykke nestegang :D 

 

 

Gratulerer med dagen alle sammen :)<3 

Video - Smokey Eyes

 

Det ble veldig dårlig filmet, men det skal bli bedre til nestegang :) 

DIY - shredded sweater

Her har jeg prøvd å lage en genser med "fine" hull i. Den ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men det var morsomt å prøve det ut. Lurer på hvordan den ser ut etter vask :p Hehe

Stikk inn her for å se en video hvordan man gjør det :) Jeg kjøpte en genser for 20 kr på fretex bre for å teste det ut :)  

Antrekk - Sheer black

Sort kjole/topp - monki , smykke - DIY

Antrekk - Bryllup
Baby shower

Det var utrolig koselig med baby shower. Vi inviterte damene i familien og noen venner på tapas. Alle tok med en rett så det skulle bli litt mindre arbeid for oss, siden det er to uker til termin så blir man fort sliten. Det var masse forskjellig god mat å velge mellom. Veldig spennende å smake på alt alle hadde laget. 

Etter maten var det quiz om litt ofrskjellig som har med babyer og fødsel å gjøre. Jeg synes alle greide seg bra, siden svarene går på gjenomsnitt og alle barn er forskjellige :)

Så malte vi på bodyer og det tror jeg alle synes var kjempe koselig :) Så har vesla noen minner som de nermeste har laget :D 
Vi fikk utrolig mye flotte gaver.  Siden vi har alt vi trenger det første halve året fikk vi litt større klær og mer ute klær som votter, lue, ullbody osv.

  

Video - Tester E.L.F produkter

Hvis det er noen som vurderer å prøve E.L.F sine produkter og gjerne vil vite hvordan de ser ut på, så har jeg prøvd noen av produktene. I videoen viser jeg hvordan de ser ut på og skriver litt om hvert produkt.

Jeg har blant annet tinted moisturizer, concealer, foundation, pressed powder, øyenskygger, leppestift, lippgloss og blush.

Hvis du lurer på noe mer, så er det bare å spørre :D 

video:testingelf


 

Video - Perledekor DIY

video:perledekor


Her kommer min første DIY video. Håper dere liker den og at den kan vær nyttig og inspirerende om dere vil prøde å lage det samme eller  noe lignende.

Si gjerne ifra til meg om dere lager et slikt smykke så jeg kan se resultatet :) Det hadde vert utrolig gøy om noen hadde prøvd dette ut :D 
Flere videoer vil komme om det er noen respons på denne :D

Tusen takk til de som ser videoen :D

Bottle necklaceAll my T-scarves - DIY

Etter jeg så denne videoen av hvordan man lager disse smykkene/skjerfene fikk jeg helt dilla! Har laget en haug nå og regner med at noen i familien kommer til å få dette i gave :) 

Hvis du vil gjøre dette så er det en super video her! Det er super lett og veldig gøy når man får det til :D Pastel refers to any color with a particularly lighter shade
Tighs - H&M, Topp - Ginatricot, Smykker - DIY (T-scarf)
Antrekk - Black feathers

Topp - H&M, Tights - H&M, Smykke - Mauritius, Armbond - DIY

DIY - Written on a stone

Finn steiner med runde og fine overflater. Mal dem hvite og skriv på ord du liker med sprittusj. Super enkelt!

Hvordan man lager blomstene finner du her

Favourite necklace

 Fikk dette nydelige smykket til bursdagen av forloveden min i fjor. Han kjøpte det på Etsy. Han viste at jeg hadde sett på det helt siden vi ble kjent og så kjøpte han det til meg. Det var så utrolig søtt av han :) Håper jeg finner noe supert til bursdagen hans. Det er en god stund til men jeg vil virkelig finne på noe spesielt. 

Rainbow shaker on a unicorn ride

 

Baby shower inspo

Det blir babyshower på fredag, så da kommer litt familie og venner for å spise litt og kose seg. Gleder meg masse til å dekorere bordet og lage mat. Det blir litt forskjellige tapas retter og så skal jeg lage muffins. Har funnet oppskrift på kjempe fine muffins og skal lage kjøtboller og pastasalat.

Har også laget en BabyQuiz og BabyBingo, så det håper jeg at blir morsomt. Må finne en liten gave til dem som vinner :D Har du noen ideer til meg?


 

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits