Antrekk - Hello sailor
Øredobber - Glitter, Leppestift - YSL, Topp - H&M, Skjørt - Urban


Foto - Colorful feathers

Dark green dress and lita

I dag er det fint vær ute og ganske varmt. Det blåser litt, men det er bare deilig. Har vert på tur med tutta i bæreselen og hunden. Senere kommer onkel for å sette opp spor på trappa sånn at jeg kan trille barnevogna opp og ned, det blir supert :) Så da blir det lettere for meg å fikse hund og vogn samtidig når jeg er alene!  

Til middag skal vi ha herlig biff med hvitløkssmør, ovnsbakte poteter og en frisk, grønn salat. Denne dagen blir herlig :D Sko - Lita, Kjole - Fretex, Smykke - Marked i Mauritius

Hva skal du i dag?

Hva synes du om antrekket? 

Cotton and silk
Skjørt -Zara, Topp - H&M, Hårbond - Accessorize, Armbond - Camden market

Dreamcatcher
Hva synes du om bildene?

Casual outfit...its raining outside

Det blir ikke noen stor St. Hans feiring i dag. Det regner og blir ikke noe bål. Så vi tar en innekveld med pasta og film. Vi har ikke engang gått tur i dag. Men det blir en liten tur før middag :)
Genser - Cubus, Bukse - Fretex, Øredobber - Lindex

Håper dere har en fin St. Hans aften :D 

In Persia, to give a red tulip was to declare your love

 Hva synes du om bilde?

Black and yellow


Topp - Gina tricot, Buks - H&M, Sko -H&M, Veske - Dubrovnik

New in - Briller
Her er de nye brillene jeg fikk til fødselsdagen. Var å hentet dem for noen dager siden :) Jeg er super fornøyd. Kjøpte dem på specsavers til 795,-

 

Liker du dem? 

It flows with the windSkjørt - Ellos, Topp - H&M, Smykke - Glitter

The black and turquoise combo with hints of silver
Topp - H&M, Bukse - H&M, Smykke og Øredobber - Gave

My eyes have seen you

The doors - My eyes have seen you

My eyes have seen you 
Stand in your door
When we meet inside
Show me some more 

Flowers in my hair
Hårbond - Accessorize 

Details of the abbeyAntrekk - Flower Print

Topp - Zara

Skjorte - Fretex

Jakke - Bikbok 

Cupcakes

Jeg fikk dette stativet med cupcakes fra broren min og forloveden til bursdagen min. De hadde laget kjempe søte cupcakes med strø og glasur. Og så fikk jeg former til å lage cupcakes og en kjempe søt gryteklut i silikon som ser ut som en gris :) Kjempe søt <3

I dag regner det og blåser, så det blir nok ikke en lang tur med vogna i dag. Senere skal vi spise hos foreldrene mine, så det blir koselig :D Er egentlig litt deilig når det regner litt, vet ikke hvorfor. Men håper på bedre vær når vi skal reise på hytta i sommer. Lurer på hvordan det blir på vår første tur som småbarns familie, hehe. Det er så rart å si at jeg er mamma. Det virker så urealistisk, men veldig koselig :D

Hva skal du i dag? 

Trying to compare apple blossoms to cherry blossoms
Hva synes du om bilde?

Shades of blue


Topp - H&M, Hårbøyle - H&M


Green leaf with raindrops

Hva synes du om bildene?

Birthday gifts!

Fikk så mye fint til fødselsdagen min. Blant annet en datter! Synes det er utrolig at vi er født samme dag. Hun er født 02.06.12 og jeg er født 02.06.92, det er helt utrolig.

Men siden jeg var på sykehuset på fødselsdagen så kom gavene litt på etterskudd. Men jeg fikk utrolig mye fint. Kamerahus av foreldrene mine, et sett med øredobber og smykke som jeg har ønsket meg siden jul. Av min kjære mann fikk jeg egen hjemmeside med domene og webhotel, gavekort på nye briller, nye sandaler og kino date :D

Jeg er super heldig :D<3 The greatest gift in the world

Nå er endelig fødselen over, og vi har fått en liten fantastisk pike. Hun er så utrolig skjønn og vi er så heldige som har fått en frisk og fin baby.

Fødselen begynte om morgenen 02.06, som tilfeldigvis også er fødselsdagen min. Jeg våknet til litt kynnere og følte på meg at det kanskje var i gang. Vi skulle inn på sykehuset for kontroll siden jeg hadde gått en uke over termin. Siden det var fødselsdagen min fikk herlig frokost av kjæresten og mamma kom med blomster og vafler. 

 

Når vi var på undersøkelsen begynte riene å komme hyppigere og det var ca 10 min mellom hver, men jeg var ikke helt sikker på om det var rier eller kynnere. De undersøkte meg og sa at jeg bare kunne komme inn igjen senere når det var kortere mellom riene. Hele formiddagen hadde jeg rier og greide ikke å gjøre noe annet enn å sitte i sengen og slappe av. Kl seks var vi på sykehuset på fødeloftet. Jeg hadde allerede 7 cm åpning og de sa det var bra for en førstegangsfødenede. Jeg fikk etter en stund utdelt rom og en jordmor. Fødselen var utrolig slitsom og jeg holdt nesten ikke ut selv om jeg fikk lystgass. Lystgassen hjalp til med å ta toppene på riene, men jeg orket nesten ikke mer når pressriene begynte å komme.


Da klåkken var 22:09 var alt over og den vesle jenta vår var endelig kommet til verden. Det var mye styr etter fødselen også, men når alt kommer til alt var alt som det skulle med mor og barnDet var supert å få komme hjem fra sykehuset og besteforeldrene var glade for å endelig få treffe jenta vår.Tenk at jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg på min egen fødselsdag. Sjanksen for at det skjer er ikke så stor :)

Jeg vil ikke gå mer i detalje på fødselen tror jeg. Hvis noen lurer på noe så svarer jeg gjerne individuelt på spørsmål, men jeg lager ikke et innlegg om det. Det blir nok heller ikke bilder av babyen på bloggen fordi jeg egentlig ikke vil ha en mammablogg og fordi jeg ikke er komfortabel med å legge ut bilder av vesla på nettet.


 

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits