Still on vacation

Vi er enda på hyttetur og det er så herlig. Det er ikke så bra vær, men det er litt vind så det blir surfing. Og så har det blitt fine bilder etter at det har regnet og ellers når det er opphold.

Jeg har lest litt i en fotobok som heter "The digital photography book, volume 1". Det er en veldig enkel og god bok som forklarer kort og godt om tips og triks som fotografer bruker og tips som kan hjelpe deg hvis du ikke har så god rå. Her kan du lære om fotografering av blomster, landskap, bryllup, sport osv. Skal kjøpe meg de to neste nummerene også. De er godt skrevet og lette og lese, pluss litt humor :)


Flower bokeh

Nå skal jeg pakke litt til vi reiser til hytta og vindsurfer fra i dag til i morgen. På søndag skal vi ha dåp for vår lille prinsesse, så det kommer sikkert litt bilder av antrekk og mat :) Gleder meg masse til å ta på henne den søte dåpskjolen som har blitt brukt i flere generasjoner i familien til min forlovede :D


Canon 7D med 15-85 mm

Håper alle har en bra helg :D

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring....

Det har bare vert en håndfull dager med skikkelig sommer her, men jeg har utnyttet tiden til å ta masse bilder. Siden det er så vakker natur om sommeren blir det mye bilder av sol, blomster og vann. Og siden jeg har fått nytt kamerahus så har foto inspirasjonen kommet tilbake, så det blir utrolig mye foto her på bloggen. Har prøvd litt forskjellig for å se hva folk liker. Litt antrekk, DIY prosjekter, sminke, foto...så jeg kommer til å blogge om litt forskjellig, men det kommer nok perioder der det er mer gøy med antrekk og mote og så tider der foto er det jeg blogger mest om.

Nå reiser jeg på ferie på mandag, så da blir det ikke blogging fordi jeg ikke har tilgang på nett i to uker. Men jeg får håpe at det er noen som stikker innom igjen når jeg begynner å poste igjen. Skal prøve å oppdatere litt ekstra før jeg drar :D 
Disse bildene er tatt i Paris i fjor, med mitt gamle kamerahus, canom eos 400 D og et 15-85 mm objektiv.

 

When you walk on by, will you call my name?Billy Idol - Don't You (Forget About Me)

Spider web and thornes...

DIY Spike Hairband

En utrolig stilig ide til et fantastisk hårbond. Det faller gjerne ikke i smak for alle, men det er morsomt å prøve å lage det :) 

Jeg fant en gammel skinnreim jeg hadde kjøpt på h&m og så noen gamle nagler jeg hadde liggende. Så brukte jeg en drill til å lage hull, og så var det bare å skru fast naglene. I bunnen av hårbondet knytte jeg på en tynn strikk jeg klippet i to for at det skylle være elastisk. 

Inspirasjon:

Gå inn her for å finne inspirasjonen min!  
Se også videoen jeg har sett på her! 

Her er mitt resultat. Jeg synes det ser bra ut og det var veldig enkelt. Jeg vet desverre ikke hvor naglene er fra fordi jeg fikk dem av en venn for mange år siden. Men jeg regner med at det er mulig å finne på en kreativ butikk som panduro eller noe lignende. Eller på denne siden her!

 

LYKKE TIL! Og si gjerne ifra om du lager et i samme stil så jeg får se resultatet! :D

And I think it's going to rayn today....

Green pastell


Solbriller - Mauritius, Kjole - Bershka, Tights - H&M

Summer wine

Det du trenger....

*Frossne bær (den typen du liker)
*Mintblader
*Lime (ca 1/2 til hver drink)
*Sprite
*Isbiter 

Ha oppi litt bær, ca 5 mynteblader, 1/2 lime og resten med sprite og isbiter, alt etter hva du foretrekker :)

 

 

 

Voulez-vous me ramener à Paris.....

"Ønsker meg tilbake til Paris" 

Stand still, look pretty....


Genser, Skjerf, Smykke - Camden Market, Skjørt - Lånt, Sko - Lita

Summer is the warmest of the four temperate seasons

Håper virkelig at det blir tegn til sommer snart. Nå er det to uker til vi reiser til hytta, og jeg har ikke sett sol på mange dager. Det har regnet, tordnet og blåst. Men solen har jeg ikke sett. Det er ikke kaldt, men klamt og fuktig. Får vondt i hode når været er sånn...Det er vist ikke meldt så godt vær i sommer i det hele tatt her, men jeg satser på at værfolkene tar feil :p heheJeg skal lage en sommer film hvis det blir sol og opphold snart. Den skal være satt sammen av klipp som får meg til å tenke på sommer. Har dere noen tips til klipp jeg kan lage som får dere til å få sommerfølelse? Har også noen klipp fra i fjor som jeg skal sette sammen, så den filmen kommer etterhvert i hvertfall :D

Hva får du sommerfølelse av? 

Maritime fashion

Merker at jeg har lyst å begynne på mange nye DIY prosjekter, men sliter litt med at jeg mangler ting jeg trenger og mangler litt tid. Det er ikke så gøy å gjøre prosjekter når man blir avbrutt hele tiden. Med babyen og sånn så er det ikke alltid det er tid til noe som tar tid. Men men, det er sånn det er. Får de om jeg finner på noe spennende. Jeg har vertfall funnet mange fantastiske blogger. Kanskje jeg skal poste noen av bloggene jeg leser, hvis noen er interesserte?Topp - H&M, Belte - H&M, Bukse - H&M, Sko - Ellos

Hva synse du? 

Summer flowers are very rich and beautiful

Dette bilde tok jeg i fjor da jeg var i Paris. Vi gikk gjennom en park med masse nydelige blomster i forskjellige farger. Været var perfekt, så jeg fikk noen fine bilder. Har veldig lyst å reise tilbake. Sist vi var der var det veldig mye museer og sightseeing. Vi spiste også mye god mat og vin. Men neste tur blir nok litt mer barnevennlig. Litt mindre gåing og mer disneyland, hehe :) Men det er helt fint for meg, jeg liker veldig godt karuseller, sukkerspinn og disney figurer. Gleder meg til sommerferier med badeland, tusenfryd og legoland. Kan huske at det var det jeg lite når jeg var liten :DHva synes du om bilde?

Hva var den perfekte ferien som liten? 


 

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Foto
Hverdag
Kreativitet
Stil

lenker


StudioJuneFoto

design av:


idawisth.blogg.no
hits